Mobilna

Kuća i vrt

Sve što trebate i koristite kod kuće iu vrtu, dekorativne proizvode, kupaonski pribor, vrtni namještaj i pribor, proizvode za njegu kućnih ljubimaca, uređaje za hlađenje i grijanje, alate za čišćenje i glačanje, alate za hortikulturu i proizvode ili proizvode namještaj za kuću, kućni namještaj, vrtni namještaj, roštilji, igračke i transporteri kućnih ljubimaca, ventilatori i peći, roboti za čišćenje i pribor za željezo, te ih pravi.velika
cijena!
Organizator za čevlje iz blaga InnovaGoods Home Organize (za 27 parov)
27,95€

Kuća i vrt

Ocjena: 3 Ne: 2

Vrlo zgodan organizator za InnovaGoods Home Organizirajte cipele koje se mogu instalirati gotovo bilo gdje. Izrađena je od trajnih dobara, ima okvir od čelične šipke, devet polica i bočni džep. Zatvara se s dva zatvarača i prikladna je za sve vrste obuće.

velika
cijena!
Okvir za 4 fotografije Antonio Miró
8,95€

Kuća i vrt

Ocjena: 5 Broj: 5

Dizajnerski program Antonio Miró - nadahnuo je bezvremensku ljepotu.

velika
cijena!
LED oblaček z markerji (4 kosi)
9,95€

Kuća i vrt

Ocjena: 5 Broj: 4

Izvorni i praktični LED mjehurić služi kao originalna dekoracija kod kuće ili u uredima. Možete mu napisati bilo koju poruku, podsjetnik, motivacijsku frazu, poznatu ponudu itd.

velika
cijena!
Komplet 2 nadomestnih krp iz mikrovlaken za sesalec in parni čistilec Vse-v-1 Thermostat®
23,95€

Kuća i vrt

Ocjena: 3 Ne: 2

Oprostite se od prašine i prljavštine! Ulijte, očistite i dezinficirajte sve površine: staklo, keramiku, kamen, mramor, tepihe i parket jednom gestom. Usisavanje bez vrećice s mogućnošću istovremenog korištenja pare.

-25%
Disco barvna LED svetilka, 2 kosa samo 9,97 €
9,97€

Kuća i vrt

Ocjena: 5 Broj: 5

Praktična disco lampa. Vrh lampe se vrti i priziva prekrasne reflektirajuće oblike - boje u sobi (crvena, zelena, plava).

Svakodnevno pripremamo atraktivne i povoljne proizvode i usluge uz popuste do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturna i sportska događanja, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama, s količinskim popustima.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Korisnička podrška: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.