Odaberite dodatni artikl s popisa tijekom procesa kupnje (u košarici) i ostvarite dodatni popust! Uz kupnju dva ili više artikala uključujemo i poklon.
  • Košara je prazna.
Zatvori
Nastavite na blagajnu
[[@LocationDropDown]]
Mobilna

Uvjeti korištenja web portala skuponi.si

 

 

SKUPONI je online interaktivni web servis (u daljnjem tekstu "SKUPONI portal") koji djeluje na World Wide Webu na skupon.si, kojim upravlja tvrtka Qualitas d.o.o., Ljubljanska c. 24b, 4000 Kranj, 4000 Kranj, Ident. Ne. za PDV: SI65582934, br. unos u SRG 10239300 (u daljnjem tekstu "izvođač"). Usluga obuhvaća pružanje informacijskih usluga, upravljanje sadržajem i izvršavanje financijskih transakcija. Ove usluge pruža skupina izvođača, pridruženih društava - davatelja usluga i trećih strana.

 

Pojam "Portal" u ovim Uvjetima korištenja uključuje sve web stranice koje se nalaze unutar domene skuponi.si.

 

Korištenjem ovih web stranica - portala SKUPONI, izjavljujete da ste upoznati i da se slažete s uvjetima i odredbama korištenja. Ako se ne slažete s uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove web-lokacije.

 

 

KORISNIKA

Korisnik ili krajnji korisnik je svaka osoba koja na bilo koji način izravno ili neizravno koristi ili je koristila usluge portala SKUPONI. 

 

Korisnik se slaže da može doći do prekida u pristupu portalu SKUPONI, koji može biti privremeno nedostupan ili isključen iz razloga kao što su rutinsko održavanje web-mjesta i iz drugih razloga zbog kojih davatelj usluge nije odgovoran.

 

Krajnji korisnik je također svjestan i slaže se s činjenicom da se pri korištenju internetske mreže ponekad mogu pojaviti tehničke poteškoće i, posljedično, usluga se prekida. Takvi i slični događaji su izvan kontrole izvođača i stoga izvođač ne može biti odgovoran za bilo kakav gubitak informacija ili drugih događaja koji se mogu pojaviti tijekom pružanja usluga portala SKUPONI.

 

Korisnik je odgovoran za zaštitu povjerljivosti svojih lozinki i enkodera koji se pojavljuju i stvaraju prilikom korištenja usluga koje pruža portal SKUPONI.

 

Krajnji korisnik je odgovoran za nabavu i održavanje računalne opreme, uključujući sav softver i hardver koji posjeduje i koristi, kao i drugu opremu potrebnu za pristupanje i korištenje ovih Web stranica i za sve povezane troškove. Izvođač nije odgovoran za bilo kakvu štetu na opremi krajnjeg korisnika koja proizlazi iz korištenja SKUPONI portala.

 

Krajnji korisnici ne smiju koristiti portal SKUPONI za objavljivanje ili prijenos bilo kojeg materijala koji prijeti ili na drugi način krši prava trećih strana, materijala koji je po svojoj prirodi nezakonit, prijeteći, uvredljiv, klevetnički, iskrivljuje ili prijeti privatnosti koja je vulgarna, opscena ili na bilo koji drugi način, je nepoželjna ili zabranjena u komunikaciji o kojoj je riječ, materijal koji promiče nezakonite aktivnosti ili na drugi način krši bilo koji propis ili koji, bez izričitog pisanog prethodnog pisanog pristanka davatelja, sadrži oglašavanje ili ponudu bilo kojih proizvoda ili usluga.

 

Svako ponašanje krajnjeg korisnika koji nakon subjektivne prosudbe pružatelja usluga ograničava ili sprječava drugog krajnjeg korisnika da koristi portal sKupni.si strogo je zabranjeno. Krajnji korisnik ne smije koristiti portal sKuponi.si za oglašavanje ili sudjelovanje u bilo kojoj komercijalnoj, vjerskoj, političkoj ili drugoj nekomercijalnoj promociji, uključujući pozivanje korisnika takvih web stranica da postanu članovi drugih online ili offline usluga koje čine izravnu ili neizravnu konkurenciju, ili potencijalna konkurencija izvođaču radova.

 

Upotreba portala SKUPONI zabranjena je za osobe mlađe od 14 godina.

  

SADRŽAJ

Davatelj usluga, kao i ostali pružatelji internetskih usluga (PIS), samo je distributer sadržaja (a ne izdavatelja ili autora, osim ako se pojavljuje i kao davatelj usluga) koji su stekli treće strane i krajnji korisnici. Stoga izvođač, kao što je javna knjižnica, knjižara ili kiosk, nema uređivački nadzor nad takvim sadržajem. Sva mišljenja, savjeti, izjave, slike, usluge, ponude i druge informacije i sadržaji dolaze od dobavljača (odgovornih autora ili distributera), a ne od davatelja usluga. Izvođač jamči za točnost objavljenih ponuda, ali ne jamči potpunost ili korisnost objavljenog sadržaja ponude ili prikladnosti za određenu svrhu.

 

Za istinitost svih informacija objavljenih u pojedinačnim ponudama, pružatelji su u potpunosti odgovorni za sadržaj: cijene, slike, tekstove, linkove… objavljene u svojim ponudama.

  

Sadržaji dostupni na portalu SKUPONI predstavljaju mišljenja i ocjene relevantnih pružatelja informacija, krajnjih korisnika ili drugih korisnika koji nisu u ugovornom odnosu s izvođačem. Izvođač ne provjerava i ne potvrđuje objavljivanje ovih informacija te stoga ne može biti odgovoran za točnost ili pouzdanost bilo kojeg mišljenja, savjeta ili izjave koja se pojavila na portalu SKUPONI.

 

Ni pod kojim uvjetima Izvođač nije odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu korištenjem proizvoda ili usluga koje je kupio krajnji korisnik putem portala SKUPONI. Krajnji korisnik koristi proizvode i usluge koje stječe putem portala SKUPONI po vlastitom nahođenju.

 

SKUPONI Portal sadrži linkove na web stranice trećih strana koje nude drugi davatelji sadržaja. Te su veze navedene samo radi prikladnosti, a ne kao potvrda od strane izvođača o sadržaju web-lokacija trećih strana, pri čemu izvođač izričito poriče bilo kakve veze na sadržaj i točnost materijala na web-lokacijama trećih strana. Ako krajnji korisnik odluči pristupiti stranicama treće strane, to će učiniti na vlastitu odgovornost. Ako nemate potpisan ugovor s izvođačem koji vam to izričito dopušta, ne smijete se povezati na portal SKUPONI na bilo kojoj drugoj web-lokaciji. Izvođač zadržava pravo povući svoje dopuštenje za objavljivanje linkova u bilo koje vrijeme i po vlastitom nahođenju.

 

Izvođač zadržava pravo izmjene online sustava SKUPONI u smislu organizacije, tehnologije, načina i prezentacije ponude te komunikacije s krajnjim korisnicima. Izvođač nije odgovoran za bilo kakav utjecaj na rad portala SKUPONI kao rezultat više sile.

 

Svako kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje ili drugačije mijenjanje sadržaja bez izričitog pisanog pristanka izvođača strogo je zabranjeno! Svako kršenje ovih odredbi i uvjeta može rezultirati kršenjem autorskih prava, žiga ili bilo kojeg drugog oblika prava intelektualnog vlasništva i može dovesti do pokretanja građanskih ili trgovačkih postupaka i / ili progona počinitelja.

 

  

PROMJENA UVJETA

Izvođač zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja ili Uvjeta kupnje ili Izjave o povjerljivosti. Stoga je preporučljivo da korisnici s vremena na vrijeme ponovno pročitaju informacije sadržane u Uvjetima korištenja i Izjavi o povjerljivosti kako bi bile obaviještene o tim promjenama. Ako dođe do promjena Uvjeta upotrebe ili Uvjeta prodaje ili Izjave o privatnosti, a krajnji korisnik i dalje koristi naš portal SKUPONI, to znači da se Korisnik slaže s Uvjetima korištenja i Izjavom o privatnosti koji je trenutno na snazi. 

 

Prilikom kupnje kupac prihvaća trenutne uvjete korištenja i uvjete kupnje, koji se mogu izravno čitati i ispisivati. Ako dođe do promjene uvjeta uporabe ili uvjeta kupnje tijekom postupka kupnje, kupac može odbiti kupnju u slučaju neslaganja s novim uvjetima.

 

U interesu dobre poslovne prakse i načela poštenja i savjesnosti, izvođač će zadržati stare verzije tih dokumenata koje će biti kronološki označene.

 

U slučaju izmjena Uvjeta korištenja ili Uvjeta kupnje ili Izjava o povjerljivosti koje bi dovele do bitno različitih uvjeta poslovanja, Izvršitelj će o tome obavijestiti registrirane korisnike portala skuponi.si putem e-pošte.

 

Svaka promjena ili brisanje Uvjeta i Uvjeta korištenja stupit će na snagu čim budu objavljeni na portalu SKUPONI. Svako korištenje SKUPONI portala od strane krajnjeg korisnika nakon takve obavijesti znači prihvaćanje tih promjena. 

 

RAZNO

Naslovi korišteni u ovim Uvjetima korištenja koriste se samo za orijentaciju i ni na koji način ne utječu na tumačenje teksta u njima. Ako nadležni sud utvrdi da je bilo koja rečenica ovih Uvjeta ništavna, takva nevaljanost neće utjecati na valjanost bilo koje druge odredbe ovih Uvjeta, a preostali dijelovi ovih Uvjeta ostaju na snazi. Ako bilo koja strana ne iskoristi svoja prava prema ovim Uvjetima, to se neće smatrati odricanjem ili gubitkom tih prava ili bilo kojih drugih ovdje navedenih prava.

 

Sjedište Qualitas d.o.o. nalazi se u Kranju, u Republici Sloveniji. Za sudske sporove nastale kao rezultat korištenja ovih Internetskih stranica (ako posebnim ugovorom nije drukčije određeno), nadležan je sud u Kranju. Sudski sporovi rješavaju se sukladno važećim propisima Republike Slovenije. Korištenjem ove web stranice, krajnji korisnik se slaže da je za svaki spor ili zahtjev koji proizlazi iz ili u vezi s ovim Uvjetima ili u vezi s njihovim izvršenjem nadležan sud u Kranju.

 

Kranj, 24.1.2017

 

Tražite dar? Možda nešto za sebe? Ovdje možete pronaći praktički sve. Svakodnevno za vas pripremamo atraktivne i pristupačne ponude proizvoda i usluga široke potrošnje uz popuste do -95%. Birajte između preko 100.000 proizvoda i usluga po odličnim cijenama i dodatnim nevjerojatnim popustima.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Slovenija

Pomoć korisnicima: +386 41 758 933
e-mail: info@skuponi.si

Plačilo
Pratite nas na:

© Qualitas2012 - 2024, Sva prava pridržana.