Mobilna

Uvjeti korištenja web portala skuponi.si

 

 

SKUPONI je online interaktivna web servis (u daljnjem tekstu "SKUPONI portal"), koji djeluje na World Wide Webu na skupon.si, kojim upravlja tvrtka Qualitas d.o.o., Ljubljanska c. 24b, 4000 Kranj, 4000 Kranj, Ident. Ne. PDV: SI65582934, br. registracija u SRG 10239300, (u daljnjem tekstu "izvođač radova"). Usluga obuhvaća pružanje informacijskih usluga, upravljanje sadržajem i izvršavanje financijskih transakcija. Ove usluge pruža skupina izvođača radova, pridružene tvrtke - pružatelji usluga i treće strane.

 

Pojam "Portal" pod ovim uvjetima korištenja uključuje sve web stranice koje se nalaze unutar domene skupon.si.

 

Korištenjem ovih web stranica - SKUPONI portal izjavljujete da ste upoznati s tim uvjetima i uvjetima korištenja i uvjete. Ako se ne slažete s uvjetima korištenja, ne koristite ove web stranice.

 

 

KORISNIKA

Korisnik ili krajnji korisnik je svaka osoba koja na bilo koji način izravno ili neizravno koristi ili koristi usluge SKUPONI portala. 

 

Korisnik se slaže da postoji mogućnost prekida pristupa SKUPONI portalu, koji može biti privremeno nedostupan ili isključen iz razloga kao što je rutinsko održavanje web mjesta i iz drugih razloga zbog kojih usluga nije odgovoran.

 

Krajnji je korisnik također svjestan i suglasan je s činjenicom da prilikom korištenja internetske mreže ponekad nastaju tehničke poteškoće, pa se time i usluga prekida. Takvi i slični događaji su izvan kontrole izvođača radova i stoga se izvođač ne može smatrati odgovornim za bilo kakav gubitak informacija ili drugih događaja koji mogu nastati tijekom pružanja usluga SKUPONI portala.

 

Korisnik je odgovoran za zaštitu povjerljivosti svojih lozinki i kodera koji se pojavljuju i stvaraju pri korištenju usluga koje pruža SKUPONI portal.

 

Krajnji korisnik je odgovoran za kupnju i održavanje računalne opreme, uključujući sve softver i hardver koji posjeduje i koristi, kao i ostalu opremu potrebnu za pristupanje i korištenju ovih web stranica i za sve povezane troškove. Izvođač nije odgovoran za bilo kakvu štetu na opremi krajnjeg korisnika uslijed korištenja SKUPONI portala.

 

Krajnji korisnici ne smiju koristiti SKUPONI portal za slanje ili prenošenje bilo kojeg materijala koji prijeti ili na drugi način krši prava trećih strana, materijal koji je po svojoj prirodi nezakonit, prijeteći, uvredljiv, pogrdan, iskrivljava ili prijeti privatnom, vulgarnom, opscenom ili na bilo koji drugi način nije nepoželjno ili zabranjeno u predmetnoj komunikaciji, materijal koji promiče nezakonite radnje ili na drugi način krši propise ili koji, bez izričitog pisanog prethodnog pismenog pristanka davatelja, sadrži oglašavanje ili ponudu bilo kojeg proizvoda i usluga.

 

Svako ponašanje krajnjeg korisnika koji, nakon subjektivne prosudbe pružatelja, ograničava ili sprječava da drugi krajnji korisnik koristi portal sKupni.si strogo je zabranjen. Krajnji korisnik ne smije koristiti portal sKuponi.si za oglašavanje ili sudjelovanje u bilo kojoj komercijalnoj, vjerskoj, političkoj ili drugoj nekomercijalnoj promociji, uključujući pozivanje korisnika takvih web stranica da postanu članovi drugih on-line ili offline usluga koje predstavljaju izravno ili neizravno tržišno natjecanje ili moguće konkurencije izvođaču radova.

 

Korištenje portala SKUPONI zabranjeno je osobama mlađima od 14 godina.

  

SADRŽAJ

Davatelj usluga, kao i drugi davatelji internetskih usluga (PISG), samo je distributer sadržaja (a ne izdavatelj ili autor, osim ako se ona pojavljuje i kao davatelj usluga) koju stječu treće strane i krajnji korisnici. Dakle, izvođač, kao javna knjižnica, knjižara ili kiosk, nema uredničku kontrolu nad takvim sadržajem. Sva mišljenja, savjeti, izjave, slike, usluge, ponude i druge informacije i sadržaj dolaze od dobavljača (odgovornih autora ili distributera), a ne od pružatelja usluga. Izvođač jamči točnost objavljenih ponuda, ali ne jamči potpunost ili korisnost objavljenog sadržaja ponude ili prikladnosti za određenu svrhu.

 

Autentičnost svih informacija objavljenih u pojedinačnim ponudama jamči davatelji usluga koji su u potpunosti odgovorni za sadržaj: cijene, slike, tekstovi, linkovi ... objavljeni u njihovim ponudama.

  

Sadržaji dostupni na portalu SKUPONI predstavljaju mišljenja i procjene relevantnih davatelja informacija, krajnjih korisnika ili drugih korisnika koji nisu u ugovorenom odnosu s izvođačem. Izvođač ne potvrđuje i ne potvrđuje objavljivanje tih informacija te stoga ne može biti odgovoran za točnost ili pouzdanost bilo kojeg mišljenja, savjeta ili izjava koja se pojavila na SKUPONI portalu.

 

Ni pod kojim okolnostima Izvođač nije odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu korištenjem proizvoda ili usluga koje je stekao krajnji korisnik putem SKUPONI Portala. Krajnji korisnik koristi proizvode i usluge koje stječe putem SKUPONI portala po vlastitom nahođenju.

 

Portal SKUPONI sadrži veze na web stranice trećih strana koje nude drugi davatelji sadržaja. Ti su linkovi navedeni samo radi praktičnosti, a ne kao potvrda treće strane sadržaja davatelja sadržaja, pri čemu izvođač izričito odbacuje sve veze na sadržaj i točnost materijala na trećim stranama. Ako krajnji korisnik odluči pristupiti web stranicama treće strane, on će to učiniti na vlastitu odgovornost. Ako nemate potpisan ugovor s umjetnikom koji vam to izričito dopušta, ne možete se povezati s portalom SKUPONI na bilo kojoj drugoj web stranici. Izvođač zadržava pravo povlačenja dozvole za objavljivanje veza u bilo kojem trenutku i po vlastitom nahođenju.

 

Izvođač zadržava pravo izmjene online sustava SKUPONI u pogledu organizacije, tehnologije, načina i prezentacije ponude i komunikacije s krajnjim korisnicima. Izvođač nije odgovoran za bilo kakav utjecaj na rad SKUPONI-a zbog više sile.

 

Bez kopiranja, distribucije, prijenosa, objavljivanja, povezivanja ili na drugi način izmjene sadržaja bez izričitog pisanog pristanka davatelja usluge strogo je zabranjeno! Svako kršenje ovih uvjeta i uvjeta može dovesti do kršenja autorskog prava, zaštitnog znaka ili bilo kojeg drugog oblika prava intelektualnog vlasništva i može dovesti do pokretanja građanskog ili trgovačkog postupka i / ili kaznenog progona prekršitelja.

 

  

IZMJENE UVJETA

Izvođač zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja, Uvjeta kupnje ili Izjave o povjerljivosti. Stoga je korisno korisnicima ponovo pročitati informacije sadržane u Uvjetima korištenja i Izjave o povjerljivosti s vremena na vrijeme kako bi bile obaviještene o tim promjenama. Ako postoje izmjene Uvjeta korištenja, Uvjeta prodaje ili Izjave o privatnosti, a krajnji korisnik i dalje upotrebljava naš SKUPONI portal, to znači da Korisnik pristaje na Uvjete korištenja i Izjavu o zaštiti privatnosti koja je trenutno na snazi. 

 

Kupac pri kupnji prihvaća trenutne uvjete korištenja i uvjete kupnje, koji se također mogu čitati izravno i tiskati. Ako se tijekom postupka kupnje dogodi promjena u uvjetima korištenja ili uvjeta kupnje, kupac može odustati od kupnje u slučaju neslaganja s novim uvjetima.

 

U interesu dobre poslovne prakse i načela poštenja i savjesti, izvođač će zadržati stare verzije tih dokumenata, koji će biti kronološki označeni.

 

U slučaju promjena Uvjeta korištenja, Uvjeta kupnje ili Izjave o privatnosti, koji bi doveo do bitno različitih uvjeta poslovanja, Izvršitelj će e-poštom obavijestiti registrirane korisnike portala skuponi.si.

 

Bilo kakva izmjena ili brisanje Uvjeta i Uvjeta korištenja stupit će na snagu čim budu objavljene na SKUPONI portalu. Svaka upotreba SKUPONI od strane krajnjeg korisnika nakon takve obavijesti znači prihvaćanje tih promjena. 

 

RAZNO

Naslovi korišteni u ovim Uvjetima korištenja primjenjuju se samo na orijentaciju i ni na koji način ne utječu na tumačenje teksta u njima. Ako nadležni sud utvrdi da je bilo koja rečenica ovih Uvjeta nevažeća, takva invalidnost neće utjecati na valjanost bilo koje druge odredbe ovih Uvjeta, a preostali dijelovi ovih Uvjeta ostaju na snazi. Ako neka strana ne ostvaruje svoja prava prema ovim Uvjetima, to se neće smatrati odricanjem ili gubitkom tih prava ili bilo kojih drugih prava ovdje navedenih.

 

Sjedište tvrtke Qualitas d.o.o. nalazi se u Kranju, u Republici Sloveniji. Za pravne sporove koji nastaju kao rezultat korištenja ovih web stranica (osim ako zasebni ugovor ne odredi drugačije), nadležan je sud u Kranju. Sporovi se rješavaju u skladu s važećim propisima Republike Slovenije. Korištenjem ove web stranice, krajnji korisnik se slaže da je za bilo kakav spor ili potraživanje koje proizlazi iz ili u vezi s ovim Uvjetima ili u vezi s njihovom provedbom, nadležan je sud u Kranju.

 

Kranj, 24.1.2017

 

Svaki dan pripremamo atraktivne i pristupačne proizvode i usluge s popustima do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturni i sportski događaji, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama uz kvantitativne popuste.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Podrška korisnicima: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.