Mobilna

Kako kupiti

 

 

Priuštite proizvode svih vrsta, putovanja, wellness, spa i fitness, kuhinju, kulturne i sportske događaje, kazališne predstave, koncerte, tečajeve jezika i obrazovanje po grupnim cijenama, uz kvantitativne popuste.

 

Svakodnevno pripremamo atraktivne i pristupačne proizvode i usluge uz popuste do 95%. Prijavite se na naše e-mail (e-mail) obavijesti i primajte ih u svoj e-mail box ili nas pratite putem Facebooka i Twittera.

 

JEDNOSTAVNA KUPNJA

 

Kada pronađete zanimljivu ponudu, možete obaviti kupnju, ispisati kupon i uživati u odabranom proizvodu ili usluzi s nekoliko klikova.

 

Sve cijene sadrže PDV. Oznaka SUPER PRICE znači trajno nisku cijenu.

 

 

 

POSTUPAK KUPNJE

 

KOŠARICA

 

Korisnik koji želi kupiti bilo koji proizvod ili uslugu iz ponude na SKUPONI-ju mora imati otvoren korisnički račun - registracija.

 

Kada klijent ima otvoren račun na portalu, on / ona mora najprije kupiti odabranu ponudu (dodavanje u košaricu) prijavite se.

 

U košarici kupac uvijek može imati samo jednu ponudu. Po želji možete naručiti više kupona za odabrani proizvod ili uslugu.

 

 

KUPNJA

 

Kupnja se odvija u četiri faze:

 

Nakup

U prvoj fazi odabrani proizvod ili promijeniti količinu usluge.

 

Nakup

U drugoj fazi odabiremo način plaćanja.

 

Nakup

U trećoj fazi potvrđujemo kupnju iu slučaju plaćanja uplatom ili Kreditna kartica ili monet također prenosi sredstva.

 

Nakup

U četvrtoj fazi kupac se obavještava o uspješnom završetku kupnje, kao io svim daljnjim postupcima vezanim uz plaćanje u slučaju da kupac odabere plaćanje na nalogu za plaćanje - UPN. Istodobno, istu obavijest šalje korisniku na njegovu adresu e-pošte.

 

 

PLAĆANJE


Plaćanje na portalu SKUPONI je potpuno sigurno, jer zadovoljava najviše standarde zaštite. Za potrebe kartičnog poslovanja koristi se 256-bitni SSL certifikat koji izdaje ovlaštena organizacija. Autorizacije kreditnih kartica izvršavaju se u realnom vremenu uz trenutnu provjeru podataka u bankama. Podaci o kartici nisu pohranjeni na poslužitelju poslužitelja. Osim plaćanja kreditnom karticom, dopuštamo i plaćanje putem PayPal-a ili Monete, koji je već automatski uključen za sve pretplatnike Simobila, Mobitela i Debit-a, a dodatne članarine nisu potrebne. Ako nemate mogućnost izvršiti uplatu putem kartice ili Monete, možete platiti uplatom - UPN.

 

Plačilo

 

 

KREDIT

Kupac, koji je prethodno uložio novac na svoj KREDIT račun uz jednokratnu kupnju KREDIT-a, može obaviti kupnju odmah, bez rizika, bilo gdje i na bilo kojem uređaju s pristupom internetu. Ne zahtijevaju certifikate i lozinke za povezivanje s web bankom, ali također nemaju nikakvu mogućnost bankovnog ili poštanskog plaćanja i plaćanja provizija za svaku kupnju. U trenutku popunjavanja, našim klijentima ćemo dati dodatni bonus u iznosu do 5% od iznosa u visini iznosa!

 

Kupac može odmah pokupiti i iskoristiti kupon. čim se dostigne minimalna prodana količina.

U slučaju da se minimalni iznos izvršenih kupnji ne dostigne do isteka roka, iznos zajma bit će vraćen kupcu s tom kupnjom i bit će vraćen u zajam.

 

PLAĆANJE ILI KREDITNA KARTICA

(Eurocard / Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, Activa kartica, Diners)

U slučaju plaćanja karticom, kupac se preusmjerava na web stranicu centra za naplatu izdavatelja kartice, gdje unosi tražene podatke i potvrđuje plaćanje ili plaćanje. rezervirati plaćanje u slučaju da minimalni prodani iznos još nije dosegnut. Za potrebe kartičnog poslovanja koristi se 128-bitni SSL certifikat koji izdaje ovlaštena organizacija. Autorizacije kreditnih kartica izvršavaju se u realnom vremenu uz trenutnu provjeru podataka u bankama.

 

Kupac može odmah pokupiti i iskoristiti kupon. čim se dostigne minimalna prodana količina.

U slučaju da minimalni iznos izvršenih kupnji nije dosegnut do kraja roka, plaćanje se automatski otkazuje.

 

VALU - MONETA

VALÚ je pametni novčanik koji omogućuje praktično i sigurno bezgotovinsko plaćanje putem mobilnog telefona. VALÚ može platiti bilo koji registrirani korisnik VALUE. Da biste se registrirali, trebate samo adresu e-pošte i slovenski broj mobitela. Svoj VALÚ račun možete popuniti VALeta Moneta, platnom karticom ili putem TRR-a. U internetskoj trgovini izvršite uplatu pomoću VALÚ pomoću numeričkog koda ili QR koda. Pronađite više informacija na adresi www.valu.si.

 

Kupac može odmah pokupiti i iskoristiti kupon. čim se dostigne minimalna prodana količina.

U slučaju da minimalni iznos izvršenih kupnji nije dosegnut do kraja roka, kupac se pridržava Uvjeti prodaje, u roku od 30 dana od primitka svih potrebnih podataka za vraćanje na e-mail adresu izvođača info@qualitas.si, povrat se vraća.

 

PAYPAL

Korisnik koji odabere način plaćanja PayPal automatski će preusmjeriti proces plaćanja na PayPal stranicu. Kupac kupuje na PayPal stranicama u nekoliko koraka. Nakon uspješnog završetka kupnje, korisnički se postupak preusmjerava natrag na web-lokaciju Skupini. Za više informacija posjetite PayPal web stranica.

 

Kupac može odmah pokupiti i iskoristiti kupon. čim se dostigne minimalna prodana količina.

U slučaju da minimalni iznos izvršenih kupnji nije dosegnut do kraja roka, kupac se pridržava Uvjeti prodaje, u roku od 30 dana od primitka svih potrebnih podataka za vraćanje na e-mail adresu izvođača info@qualitas.si, povrat se vraća.

 

NALOG ZA UNIVERZALNO PLAĆANJE - UPN (POLOŽNICE)

Pošta (univerzalni nalog za plaćanje - UPN) šalje se korisniku na njegovu adresu e-pošte. Plaćanje se može izvršiti odmah ili od strane kupca. najkasnije sljedeći radni dan do 24:00 sata. Kupac može izvršiti prijenos putem svoje online banke (npr. Abanat, Klik, Bank [@] Net, itd.) Ili platiti post na pošti. Banka. Kupac potvrde o plaćanju ne mora biti poslan, mora ispravno unijeti plaćanje samo ako je referenca i plaćanje će se automatski prenijeti u roku od 24 sata.

 

Klijenti koji su izvršili uplatu putem bankovnog prijenosa (UPN nalog) s radnim opterećenjem do 15 sati (bankovni platni promet) primit će uspješnu uplatu, a uz ovu opciju, primit će kupon, obaviješten e-mailom prvog radnog dana nakon primitka uplate ili do dva radna dana od uplate, ako se plaćanje vrši putem Pošte Slovenije. Kao iu svim slučajevima, za preuzimanje se mora postići minimalna prodana količina.

 

 

PROVJERITE KUP

 

Da bi kupon postao aktivan i kupac ga može preuzeti, moraju biti ispunjena dva uvjeta: prvo, kupon plaća kupac, a drugi da je postignuta minimalna količina prodanih kupona. Kupac može uzeti kupon za vlastite potrebe i ispisati ga. s besplatnim prijenosom QR koda na svoj pametni telefon i iskoristite ga kod svog proizvoda ili davatelja usluga. Ali on može odlučiti dati ga. U slučaju da je kupon dan, kupon može ispisati i dostaviti ga donatoru, ili ga poslati elektroničkim putem na e-mail adresu podnositelja zahtjeva.

 

Aktivni kuponi prikazani su u odjeljku "Moj SKUPONI". Osim aktivnih kupona, korisnici mogu provjeriti i kupone koji još uvijek čekaju na plaćanje. na postignutu minimalnu prodanu količinu i kupone koji su već iskorišteni.

 

 

KORIŠTENJE KUPA

 

Napravite kupon tako da KODO KUPONA, koju možete dobiti na linku "Moj KUPONI" i vašu ADRESU DOMAĆINSTVA (ime, prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) nakon registracije, zajedno s napomenom "ZA GRUPE. SI ", pošaljite ga na adresu e-pošte davatelja usluge ili u slučaju osobnog preuzimanja proizvoda, prije izvršenja usluge isporučeni kupon predajte davatelju s kodom. U određenim slučajevima, on-line narudžbenica mora biti ispunjena, što je u ovom slučaju naznačeno u uvjetima korištenja kupona.

 

 

SKUPONI mobilna aplikacija

 

Datum zadnje izmjene: 7. 12. 2018

Svakodnevno pripremamo atraktivne i povoljne proizvode i usluge uz popuste do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturna i sportska događanja, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama, s količinskim popustima.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Korisnička podrška: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.