Mobilna

Kako kupiti

 

 

Priuštite sve vrste proizvoda, putovanja, wellness, spa i fitness, kuhinju, kulturne i sportske događaje, kazališne predstave, koncerte, tečajeve jezika i obrazovanje po grupnim cijenama, uz količinske popuste.

 

Svakodnevno pripremamo atraktivne i pristupačne proizvode i usluge s popustima do 95%. Prijavite se na naše obavijesti putem e-pošte (e-pošte) i primajte ih u vaš e-mail box ili nas pratite putem Facebooka i Twittera.

 

Jednostavna kupnja

 

Kada pronađete zanimljivu ponudu, možete kupiti, ispisati kupon i uživati ​​u odabranom proizvodu ili usluzi s nekoliko klikova.

 

Sve cijene sadrže PDV. Oznaka SUPER CIJENA označava trajno nisku cijenu.

 

 

 

POSTUPAK OTKRIVANJA

 

KOŠARICA

 

Korisnik koji želi kupiti bilo koji proizvod ili uslugu iz ponude na SKUPONI mora imati otvoreni korisnički račun - registracija.

 

Kada korisnik ima otvoreni račun na portalu, najprije mora kupiti odabranu ponudu (dodavanje u košaricu) prijavite se.

 

U košarici kupac uvijek može imati samo jednu ponudu. Međutim, lako je naručiti više kupona za odabrani proizvod ili uslugu.

 

 

NAKUP

 

Kupnja se odvija u četiri faze:

 

Nakup

U prvoj fazi odabrani proizvod ili Promijenimo količinu usluge.

 

Nakup

U drugoj fazi odabiremo način plaćanja.

 

Nakup

U trećoj fazi potvrđujemo kupnju i u slučaju plaćanja uz plaćanje ili Kreditna kartica ili novac također prenose sredstva.

 

Nakup

U četvrtoj fazi, kupac je obaviješten o uspješnom dovršenju kupnje i svim daljnjim postupcima vezanim za plaćanje u slučaju da kupac odabere plaćanje na nalogu za plaćanje - UPN. Istovremeno se ista obavijest šalje klijentu na njegovu e-mail adresu.

 

 

PLAĆANJE


Plaćanje na SKUPONI portalu potpuno je sigurno, jer zadovoljava najviše standarde zaštite. Za poslovne svrhe kartice koristi se 256-bitni SSL certifikat koji izdaje ovlaštena organizacija. Odobrenja kreditne kartice izvršavaju se u realnom vremenu uz trenutnu provjeru podataka banaka. Podaci o kartici nisu pohranjeni na poslužitelju poslužitelja. Osim plaćanja kreditnim karticama, dopuštamo i plaćanje preko PayPala ili Monete, koja je već automatski uključena za sve Simobilove, Mobitel i Debit korisnike, a ne zahtijevaju dodatne članarine. Ako nemate mogućnost plaćanja putem kartice ili Monete, možete uplatiti uplatu - UPN.

 

Plačilo

 

 

KREDIT

Kupac, koji je prethodno uložio novac na svoj račun KREDIT uz jednokratnu kupnju KREDIT-a, može odmah, bez rizika, kupiti kupnju i na bilo kojem uređaju s pristupom internetu. Ne trebaju se certifikati i zaporke za povezivanje s mrežnom bankom, ali isto tako nemaju mogući način plaćanja bankovnog računa ili pošte i plaćanja za svaku kupnju. U trenutku popunjavanja dodijelit ćemo kupcima dodatni bonus do 5% iznosa u visini iznosa!

 

Kupac može pokupiti i otkupiti kupon odmah ili. čim se postigne minimalna prodana količina.

U slučaju da minimalni iznos dovršenih kupnji ne bude do kraja roka, iznos ove zajma bit će vraćen kupcu s ovom kupnjom i vratit će se njegovu zajmu.

 

PLAĆANJE ILI KREDITNA KARTICA

(Eurocard / Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, Activa kartica, Diners)

U slučaju plaćanja kartice, kupac se preusmjerava na internetsku stranicu platnog centra izdavatelja kartice, gdje unosi tražene podatke i potvrđuje uplatu ili uplatu. uplatu uplate u slučaju da prodaja minimalne količine još nije postignuta. U svrhu poslovanja s karticama koristi se 128-bitni SSL certifikat, izdan od strane ovlaštene organizacije. Odobrenja kreditne kartice izvršavaju se u realnom vremenu uz trenutnu provjeru podataka banaka.

 

Kupac može pokupiti i otkupiti kupon odmah ili. čim se postigne minimalna prodana količina.

U slučaju da minimalni iznos dovršenih kupnji ne bude do kraja roka, naknada za rezervaciju se automatski otkazuje.

 

MONETA

Korisnik koji odabere metodu Monet za plaćanje automatski će preusmjeriti postupak plaćanja na stranicu Moneta. Korisnik izvršava tri kupnje na web mjestima s oznakom Moneta. Za više informacija posjetite početnu stranicu Monete pod naslovom "pomoć i podrška".

 

Kupac može pokupiti i otkupiti kupon odmah ili. čim se postigne minimalna prodana količina.

U slučaju da minimalna količina gotovih kupnji nije postignuta do kraja roka, kupac se pridržava Uvjeti prodaje, u roku od 30 dana od primitka svih potrebnih podataka za povratak na adresu e-pošte ugovaratelja info@qualitas.sipovrat se vraća.

 

PAYPAL

Korisnik koji odabere PayPal metodu za plaćanje automatski će preusmjeriti postupak plaćanja na PayPal stranicu. Korisnik kupuje na PayPal web stranicama u nekoliko koraka. Po uspješnom završetku kupnje, korisnički proces se preusmjerava natrag na Skupini stranicu. Za više informacija posjetite PayPal web stranicu.

 

Kupac može pokupiti i otkupiti kupon odmah ili. čim se postigne minimalna prodana količina.

U slučaju da minimalna količina gotovih kupnji nije postignuta do kraja roka, kupac se pridržava Uvjeti prodaje, u roku od 30 dana od primitka svih potrebnih podataka za povratak na adresu e-pošte ugovaratelja info@qualitas.sipovrat se vraća.

 

UNIVERZALNI PLAĆENI NALOG - UPN (POLOŽNICE)

Pošta (univerzalni nalog za plaćanje - UPN) šalje se korisniku na njegovu adresu e-pošte. Plaćanje se može izvršiti odmah ili od strane kupca. najkasnije sljedeći radni dan do 24:00 sata. Kupac može izvršiti prijenos putem svoje online banke (npr. Abanat, Klik, Bank [@] Net, itd.) Ili platiti post na pošti. Banka. Kupac potvrde o plaćanju ne mora biti poslan, mora ispravno unijeti plaćanje samo ako je referenca i plaćanje će se automatski prenijeti u roku od 24 sata.

 

Korisnici koji su izvršili uplatu putem prijenosa na račun (nalog za plaćanje UPN) na radnim danima do 15 sati (poslovanje platnih transakcija banaka) biti će uspješni u plaćanju, a uz to će dobiti kupon koji se obavještava putem e-maila prvog radnog dana nakon primitka uplate ili do dva radna dana od plaćanja, ako je uplata obavljena preko Slovenije Slovenije. Kao u svakom slučaju, minimalna prodana količina mora biti dostignuta za preuzimanje.

 

 

PROVJERITE KUPU

 

Kako bi kupon mogao postati aktivan i kupac ga može preuzeti, moraju se ispuniti dva uvjeta: prvo, kupon plaća kupac, a drugi kupac, a minimalna količina prodanih kupona je postignuta. Kupac može uzeti kupon za svoje potrebe i ispisati ga. s besplatnim QR kodom prenesite na smartphone i otkupi ga sa svojim proizvodom ili davateljem usluga. Ali on svibanj odlučiti da ga odustati. U slučaju da se kupon dade, kupon može ispisati i dostaviti ga davatelju, ili ga elektronički poslati na adresu e-pošte izdavatelja.

 

Prikazani su aktivni kuponi i pod naslovom "Moj SKUPONI". Osim aktivnih kupona, korisnici također mogu vidjeti kupone koji još uvijek čekaju plaćanje. do ostvarene minimalne prodane količine i kupljenih kupona koji su već iskorišteni.

 

 

KORIŠTENJE KUPA

 

Ponovno kupiti kupon tako da KODO KUPONA, nakon što ga upišete, dobijete na vezu "Moja KUPONI" i kućna adresa i kućni broj (ime, prezime, kućni broj, poštanski broj i mjesto) zajedno s napomenom "ZA GRUPE". SI ", pošaljite ga na e-mail adresu davatelja usluge ili u slučaju osobnog prihvaćanja proizvoda, Prije izvršavanja usluge, predajte otisnuti kupon s kodom davatelju usluga. U određenim slučajevima mora se izvršiti online obrazac za narudžbu, što je u ovom slučaju navedeno u uvjetima korištenja kupona.

 

 

SKUPONI mobilna aplikacija

 

Datum zadnjeg ažuriranja: 7. 12. 2018

Svaki dan pripremamo atraktivne i pristupačne proizvode i usluge s popustima do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturni i sportski događaji, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama uz kvantitativne popuste.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Podrška korisnicima: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.