Odaberite dodatni artikl s popisa tijekom procesa kupnje (u košarici) i ostvarite dodatni popust! Uz kupnju dva ili više artikala uključujemo i poklon.
  • Košara je prazna.
Zatvori
[[@LocationDropDown]]
Mobilna

Kako kupiti

 

 

Birajte između više od 30.000 roba široke potrošnje i usluga po grupnim cijenama, uz popuste do -95%!

 

Svakodnevno pripremamo atraktivne i pristupačne ponude proizvoda i usluga uz popuste do -95%. Prijavite se na naše obavijesti putem e-pošte i primajte ih u svoj e-mail sandučić ili nas pratite na Facebooku.

 

JEDNOSTAVNA KUPNJA

 

Nakon što pronađete zanimljivu ponudu, možete izvršiti kupnju s nekoliko klikova i uživati u odabranom proizvodu ili usluzi.

 

Sve cijene sadrže PDV. Oznaka SUPER PRICE znači trajno nisku cijenu.

 

 

 

POSTUPAK KUPNJE

 

Košarica

 

Korisnik koji postupkom prijave želi kupiti bilo koji proizvod ili uslugu s portala SKUPONI mora imati otvoren korisnički račun - Prijavite se. Međutim, može izabrati t.i. brza kupnja i kupnja jednim unosom podataka, bez kreiranja korisničkog profila.

 

Kupac uvijek može imati samo jedan artikl ili uslugu u košarici. Međutim, možete povećati količinu za odabrani proizvod ili uslugu. Ako želi kupiti nekoliko različitih proizvoda ili usluga, to može učiniti s nekoliko uzastopnih kupnji. Ako su artikli od istog ponuđača, troškovi dostave za uzastopne kupnje bit će naplaćeni na temelju ukupne težine odabranih artikala.

 

 

KUPNJA

 

Kupnja se odvija u četiri faze:

 

Nakup

U prvoj fazi odabrani proizvod ili promijeniti količinu usluge.

 

Nakup

U drugoj fazi odabiremo način plaćanja.

 

Nakup

U trećoj fazi potvrđujemo kupnju iu slučaju plaćanja uplatom ili Kreditna kartica ili monet također prenosi sredstva.

 

Nakup

U četvrtoj fazi kupac se obavještava o uspješnom završetku kupnje, kao io svim daljnjim postupcima vezanim uz plaćanje u slučaju da kupac odabere plaćanje na nalogu za plaćanje - UPN. Istodobno, istu obavijest šalje korisniku na njegovu adresu e-pošte.

 

 

PLAĆANJE


Plaćanje na portalu SKUPONI potpuno je sigurno, jer zadovoljava najviše standarde zaštite. Za potrebe kartičnog poslovanja koristi se 256-bitni SSL certifikat koji je izdala ovlaštena organizacija. Autorizacije kreditnih kartica provode se u stvarnom vremenu neposrednom provjerom podataka kod banaka. Podaci o kartici nisu pohranjeni na poslužitelju izvođača. Osim plaćanja kreditnom karticom, omogućujemo i plaćanje putem PayPala ili Valu-Monete, što je već automatski uključeno za sve pretplatnike Simobila, Mobitela i Debitela i ne zahtijeva dodatne članarine. Ukoliko nemate mogućnost plaćanja karticom ili Valu-Monetom, možete platiti bankovnom doznakom - UPN.

 

Plačilo

 

 

KREDIT

Kupac, koji je prethodno uložio novac na svoj KREDIT račun uz jednokratnu kupnju KREDIT-a, može obaviti kupnju odmah, bez rizika, bilo gdje i na bilo kojem uređaju s pristupom internetu. Ne zahtijevaju certifikate i lozinke za povezivanje s web bankom, ali također nemaju nikakvu mogućnost bankovnog ili poštanskog plaćanja i plaćanja provizija za svaku kupnju. U trenutku popunjavanja, našim klijentima ćemo dati dodatni bonus u iznosu do 5% od iznosa u visini iznosa!

 

Kupac može preuzeti kupon i odmah ga iskoristiti.

 

PLAĆANJE ILI KREDITNA KARTICA

(Eurocard / Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, Activa kartica, Diners, Diners Meals)

U slučaju plaćanja karticom, kupac se preusmjerava na web stranicu platnog centra izdavatelja kartice, gdje upisuje tražene podatke i potvrđuje plaćanje odn. rezervacija plaćanja u slučaju da minimalna prodana količina još nije dostignuta. Za potrebe kartičnog poslovanja koristi se 256-bitni SSL certifikat koji je izdala ovlaštena organizacija. Autorizacije kreditnih kartica provode se u stvarnom vremenu neposrednom provjerom podataka kod banaka.

 

VALU - MONETA

VALÚ je pametni novčanik koji omogućuje praktično i sigurno bezgotovinsko plaćanje putem mobilnog telefona. VALÚ može platiti bilo koji registrirani korisnik VALUE. Da biste se registrirali, trebate samo adresu e-pošte i slovenski broj mobitela. Svoj VALÚ račun možete popuniti VALeta Moneta, platnom karticom ili putem TRR-a. U internetskoj trgovini izvršite uplatu pomoću VALÚ pomoću numeričkog koda ili QR koda. Pronađite više informacija na adresi www.valu.si.

 

Kupac može odmah pokupiti i iskoristiti kupon. čim se dostigne minimalna prodana količina.

U slučaju da minimalni iznos izvršenih kupnji nije dosegnut do kraja roka, kupac se pridržava Uvjeti prodaje, u roku od 30 dana od primitka svih potrebnih podataka za vraćanje na e-mail adresu izvođača info@qualitas.si, povrat se vraća.

 

PAYPAL

Korisnik koji odabere način plaćanja PayPal automatski će preusmjeriti proces plaćanja na PayPal stranicu. Kupac kupuje na PayPal stranicama u nekoliko koraka. Nakon uspješnog završetka kupnje, korisnički se postupak preusmjerava natrag na web-lokaciju Skupini. Za više informacija posjetite PayPal web stranica.

 

Kupac može preuzeti kupon i odmah ga iskoristiti.

 

NALOG ZA UNIVERZALNO PLAĆANJE - UPN (POLOŽNICE)

Uplatnica (univerzalni nalog za plaćanje - UPN) šalje se na e-mail adresu kupca. Plaćanje kupac može izvršiti odmah ili. najkasnije u roku od 24 sata. Kupac može izvršiti prijenos putem svoje online banke (npr. Abanat, Klik, Bank [@] Net itd.) ili uplatnicu uplatiti u pošti odn. banke. Kupac ne treba slati dokaz o uplati, samo treba ispravno unijeti referencu prilikom plaćanja i uplata će biti automatski knjižena u roku od 24 sata.

 

Kupci koji su izvršili uplatu bankovnom doznakom (UPN platni nalog) radnim danom do 15 sati (bankovni platni promet) bit će obaviješteni o uspješno izvršenoj uplati, a time i o mogućnosti primanja kupona e-poštom prvi radni dan po primitku. plaćanja ili do dva radna dana od uplate, ako se uplata vrši putem Pošta Slovenije.

 

 

PROVJERITE KUP

 

Kako bi kupon postao aktivan i kupac ga prihvatio, kupnju je potrebno platiti u cijelosti. Kupac može uzeti kupon za svoje potrebe i isprintati ga ili. uz besplatno preuzimanje s QR kodom na svoj pametni telefon i otkup kod davatelja proizvoda ili usluge. Ali on može odlučiti da ga donira. U slučaju da se kupon daruje, kupon s upisanim podacima obdarenika može se ispisati i predati mu osobno ili mu se poslati u elektroničkom obliku na e-mail adresu obdarenika.

 

Qualitas kupone nije potrebno iskoristiti, postupak narudžbe do isporuke se obavlja automatski nakon uplate.

 

Aktivni kuponi su također prikazani u odjeljku "Moje GRUPE". Ovdje, osim aktivnih kupona, korisnici mogu vidjeti i kupone koji su još na uplati i kupone koji su već iskorišteni – iskorišteni.

 

 

KORIŠTENJE KUPA

 

Iskoristite kupon upisom KOD KUPONA koji se nalazi na web stranici na poveznici "Moji KUPONI" i Vašu ADRESU ZA DOSTAVU (ime, prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), zajedno s naznakom "ZA ZAJEDNO . SI”, poslati na e-mail adresu davatelja, ili u slučaju osobnog preuzimanja proizvoda ili. prije obavljanja usluge ispisani kupon s kodom predati davatelju. U određenim slučajevima obvezno je ispuniti online obrazac za narudžbu, koji je u takvom slučaju naveden u uvjetima korištenja kupona.

 

Qualitas kupone nije potrebno iskoristiti, postupak narudžbe do isporuke se obavlja automatski nakon uplate.

 

 

SKUPONI mobilna aplikacija

 

Datum zadnje promjene: 5. ožujka 2021

Tražite dar? Možda nešto za sebe? Ovdje možete pronaći praktički sve. Svakodnevno za vas pripremamo atraktivne i pristupačne ponude proizvoda i usluga široke potrošnje uz popuste do -95%. Birajte između preko 100.000 proizvoda i usluga po odličnim cijenama i dodatnim nevjerojatnim popustima.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Slovenija

Pomoć korisnicima: +386 41 758 933
e-mail: info@skuponi.si

Plačilo
Pratite nas na:

© Qualitas2012 - 2024, Sva prava pridržana.