Mobilna


Kuća i vrt

Metle i krpevelika
cijena!
Vrtljiva Metla za Pomivanje Tal z Dvojnim Delovanjem in Vedrom InnovaGoods
19,95€

Metle i krpe

Ocjena: 4.5 Broj: 4

Uštedite vrijeme i novac dok čistite svoj dom s novom, praktičnom i učinkovitom rotacijskom čistilicom za podne obloge za dvostruku namjenu i InnovaGoods kućnom kantom.

velika
cijena!
Trojno omelo za prah z razpršilnim sistemom
27,95€

Metle i krpe

Ocjena: 4 Ne: 4

Praktično ojačan za prašinu s tri glave i dozator tekućine za čišćenje koji je savršen za čišćenje i poliranje poda, kao i drugih površina, s lakoćom i udobnošću koja doseže i najzahtjevnije kutove i postiže optimalne rezultate.

velika
cijena!
Akumulatorska pravokotna električna metla InnovaGoods
31,99€

Metle i krpe

Ocjena: 4 Ne: 4

Idealna metla za učinkovito i brzo čišćenje bez velikog napora. Ima sklopivu dršku i jake čekinje za uklanjanje prljavštine poput kose, mrvica, kose, prašine ... Njegova kvadratna baza može se okretati tako da lako možete doprijeti do svakog vašeg prebivališta - čak i ispod namještaja. Savršeno je za čišćenje svih vrsta podova: parket, linoleum, tepisi, pločice ...

velika
cijena!
Copati za čiščenje iz mikrovlaken InnovaGoods Home Houseware
10,99€

Metle i krpe

Ocjena: 5 Broj: 5

Originalne i korisne papuče s krpama od mikrovlakana koje se mogu pričvrstiti na potplat i mogu se prati u perilici rublja. Zahvaljujući tim cipelama, samo hodajte po stanu i čistite podove bez napora kako bi bili svijetli. Jednostavno, brzo i učinkovito.

-25%
17,21€
Fleksibilna metla X6 s krpo iz mikrovlaken,
22,95€

Metle i krpe

Ocjena: 5 Broj: 4

S tom metlom bez napora ćete stići do svakog kuta vašeg stana, jer se savija, okreće i okreće, te prati svaki vaš potez. S dvostranom krpom od mikrovlakana.

Svakodnevno pripremamo atraktivne i povoljne proizvode i usluge uz popuste do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturna i sportska događanja, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama, s količinskim popustima.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Korisnička podrška: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.