Mobilna


Elektronika i računala

Gamepadvelika
cijena!
Gamepad Dual Shock Ewent EW3170
12,95€

Gamepad

Ocjena: 4 Broj: 5

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijim tehnologijama i ne želite propustiti nijedan detalj, kupite GamePad Dual Shock Ewent EW3170 po najpovoljnijoj cijeni.

velika
cijena!
Gamepad Bluetooth za Pametni Telefon USB 145157
9,95€

Gamepad

Ocjena: 3.5 Broj: 2

Ako ste ljubitelj IT-a i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite Gamepad Bluetooth za USB 145157 Smartphone po najpovoljnijoj cijeni.

velika
cijena!
Gamepad Krom Kumite Črna Oranžna
61,95€

Gamepad

Ocjena: 3.5 Broj: 2

Ako ste ljubitelj IT-a i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite Gamepad Krom Kumite Black Orange po najpovoljnijoj cijeni.

velika
cijena!
Gamepad Brezžični Nintendo Joy-Con Modra Rdeča
104,95€

Gamepad

Ocjena: 4 Ne: 4

Ako ste ljubitelj IT-a i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite Gamepad Wireless Nintendo Joy-Con Blue Red po najboljoj cijeni.

Svakodnevno pripremamo atraktivne i povoljne proizvode i usluge uz popuste do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturna i sportska događanja, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama, s količinskim popustima.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Korisnička podrška: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.