Mobilna


Elektronika i računala

Bežične slušalicevelika
cijena!
Brezžične slušalke Panasonic RPWF830EK Črna
69,95€

Bežične slušalice

Ocjena: 4.5 Broj: 5

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite Panasonic RPWF830EK bežičnu slušalicu po najboljoj cijeni.

velika
cijena!
Brezžične slušalke Bluetooth Bela
24,95€

Bežične slušalice

Ocjena: 4.5 Broj: 5

Ako ste ljubitelj IT-a i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite Bluetooth slušalicu Belapo po najboljoj cijeni.

velika
cijena!
Brezžične slušalke Go & Play Air Bluetooth Črna
34,95€

Bežične slušalice

Ocjena: 4 Broj: 5

Ako ste ljubitelj IT-a i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite najbolje cijene bežičnih slušalica Go & Play Air Bluetooth Brands.

velika
cijena!
Brezžične slušalke Go & Play Sport 2 Bluetooth Siva Oranžna
24,95€

Bežične slušalice

Ocjena: 3.5 Broj: 2

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijim tehnologijama i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite Bluetooth slušalice Go & Play Sport 2 Orange Orange Orange.

velika
cijena!
Brezžične slušalke CoolBox COO-AUB-P03BK Črna
36,95€

Bežične slušalice

Ocjena: 3.5 Ne: 4

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite CoolBox COO-AUB-P03BK Black bežične slušalice po najpovoljnijoj cijeni.

velika
cijena!
Brezžične slušalke BSL CBSL-50 Črn/moder
31,95€

Bežične slušalice

Ocjena: 4 Broj: 5

Ako ste ljubitelj IT-a i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite BSL CBSL-50 Black / Blue bežične slušalice po najpovoljnijoj cijeni.

velika
cijena!
Brezžične slušalke Sony MDR RF811RK Črna Diadem
63,95€

Bežične slušalice

Ocjena: 3 Ne: 3

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite Sony MDR-RF811RK bežične slušalice Black Diadem po najpovoljnijoj cijeni.

velika
cijena!
Brezžične slušalke Panasonic Corp. RP-WF830WE (2 pcs)
110,95€

Bežične slušalice

Ocjena: 4 Broj: 3

Ako ste ljubitelj IT-a i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijim tehnologijama i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite Panasonicove bežične slušalice.

velika
cijena!
Bluetooth slušalke z mikrofonom Energy Sistem 429219 V4.1 80 mAh Brezžični
56,95€

Bežične slušalice

Ocjena: 4 Ne: 4

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite Bluetooth slušalice s mikro sustavom Micro System 429219 V4.

velika
cijena!
Brezžične slušalke z Mikrofonom SPC Stork Bluetooth 4.1
29,95€

Bežične slušalice

Ocjena: 5 Broj: 5

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijim tehnologijama i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite bežičnu slušalicu s mikrofonom SPC Stork Bluetooth Bluetooth 4.

velika
cijena!
In Ear Slušalke Bluetooth 145844
9,95€

Bežične slušalice

Ocjena: 4.5 Broj: 5

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite In Ear Bluetooth slušalice 145844 po najpovoljnijoj cijeni.

velika
cijena!
Bluetooth slušalke z mikrofonom NGS ARTICALUST
37,95€

Bežične slušalice

Ocjena: 5 Broj: 4

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite Bluetooth slušalice s NGS ARTICALUST mikrofonom po najpovoljnijoj cijeni.

Svakodnevno pripremamo atraktivne i povoljne proizvode i usluge uz popuste do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturna i sportska događanja, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama, s količinskim popustima.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Korisnička podrška: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.