Mobilna

Ljepota i zdravlje

Široka paleta proizvoda za zdravlje i ljepotu po najnižim cijenama. Brojni proizvodi za opuštanje i dobrobit, friziranje i estetika. Jastuci, jastuci, aparati za masažu, papuče, cipele za obuću, ručni grijači, naočale za čitanje i drugi proizvodi za opuštanje. Proizvodi za kosu uključuju šampone, balzam, regeneratore, maske, pjene, lakove, češljeve, četke i električne uređaje kao što su sušači, sušila za kosu, uvijači i škare. Proizvodi za depilaciju i brijanje, manikuru i pedikuru, te sve vrste proizvoda za njegu lica i tijela, sredstva za zaštitu lica i tijela, sredstva za tamnjenje i samoljepljivi proizvodi, proizvodi za sunčanje ...-73%
Pripomoček za lažje dihanje »Best Breathe«
6,90€

Ljepota i zdravlje

Ocjena: 4 Broj: 3

Jeste li alergični ili astmatični? Radite li mnogo sporta? Imate li zakrivljeni nosni septum i teže disanje? Za vas, imamo rješenje, predstavljamo vam Best Breathe, uređaj koji olakšava vaše disanje. Inovativna i diskretna neophodna je za prehlade, alergije i hrkanje te je idealna za sportaše. Isporučena kutija za pohranu.

-80%
Steklenička za vodo »Only H2O« s filtrom z aktivnim ogljem + dodaten filter
7,99€

Ljepota i zdravlje

Ocjena: 5 Broj: 4

Pijte ukusniju i zdraviju vodu. Ne bacajte novac za industrijsku prerađenu vodu. Uz H2O filtriranje bidona, pretvorit ćete vodu iz vodovoda u zdraviju i ukusniju vodu. Samo napunite bocu i umetnite mlaznicu filtra i uključite je. Voda se filtrira dok pijete. Vaše će tijelo biti zahvalno.

Svakodnevno pripremamo atraktivne i povoljne proizvode i usluge uz popuste do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturna i sportska događanja, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama, s količinskim popustima.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Korisnička podrška: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.