Mobilna


Sport i slobodno vrijeme

Širok spektar sportskih pomagala, za aktivnosti na otvorenom i na otvorenom, sanduke i prtljagu, plažu i bazen, sve za kampiranje, auto pribor, pa čak i zabavu i proslave.velika
cijena!
Rokavčki 145125
7,95€

Sport i slobodno vrijeme

Ocjena: 3 Ne: 3

Ostanite u formi i otkrijte najnovije inovacije među najboljim sportskim gadgetima.

velika
cijena!
Zložljivi silikonski bidon (580 ml), brez BPA
15,95€

Sport i slobodno vrijeme

Ocjena: 3.5 Broj: 2

Udoban i prikladan bidon, zbog savijanja i fleksibilnog dizajna, može postati velik ili mali i prilagoditi se vašim potrebama u bilo koje vrijeme. Također ima karabiner koji ga može objesiti na ruksak, pojas i tako dalje. Savršeno za sport i razonodu. Ideja za dar!

Odmah ćemo poslati
velika
cijena!
Fitnes digitalna kolebnica s števcem skokov in porabljenih kalorij
9,99€

Sport i slobodno vrijeme

Ocjena: 4.5 Broj: 5

Preskakanjem koljena ojačat ćete ruke i ramena, ojačati trbušne mišiće i izgubiti težinu, jer kada vježbate s cviljenje, aktivirate cijelo tijelo. Kako bi se osiguralo da preskakanje nije previše monotono, postoji mnogo načina za preskakanje različitih razina težine.

velika
cijena!
Naprava za vadbo Body Rocker
37,95€

Sport i slobodno vrijeme

Ocjena: 4 Broj: 3

S prijenosnim uređajem za vježbanje Body Rocker moći ćete izvoditi više od 30 različitih vježbi u 30 različitih položaja. Oblikovat će i osigurati vaša ramena, leđa, stražnjicu, triceps ... na jednostavan i siguran način. Sada više nemate izgovora jer možete udobno ojačati mišiće sa samo 10 minuta vježbanja.

Svakodnevno pripremamo atraktivne i povoljne proizvode i usluge uz popuste do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturna i sportska događanja, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama, s količinskim popustima.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Korisnička podrška: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.