Mobilna

Oprema kupaonice

Oprema kupaonice po povoljnim cijenama!


super
cijena!
Izvirno in uporabno kovinsko držalo za dodatke za kopanje
19,95€

Oprema kupaonice

Ocjena: 4 Broj: 4

Izvorni i koristan metalni držač za pribor za kupanje, 2 držača čaša, držač svijeća i stalak za čitanje, 3 ladice s gljivama, sapuni, itd.

super
cijena!
LED tuš ročka s senzorjem in indikatorjem temperature
23,95€

Oprema kupaonice

Ocjena: 3 Broj: 2

Originalna ručka za tuš s LED lampicom koja detektira temperaturu vode. Tuš je modernog dizajna i može ga koristiti i odrasli i djeca, jer pomaže u praćenju temperature vode.

super
cijena!
Voziček organizator za kopalnico iz bambusa
33,95€

Oprema kupaonice

Ocjena: 4,5 Broj: 3

Cjelovito skladištenje predmeta i proizvoda za kupaonice: gelovi, šamponi, sušila za kosu, češljevi, četke, ručnici itd.

super
cijena!
Varnostni ročaj za kopalnico GRIP+
13,95€

Oprema kupaonice

Ocjena: 3.5 Broj: 4

Savršen dodatak za izbjegavanje opasnosti od pada zbog klizanja u kupaonici. Lako ga je pričvrstiti na zid kupaonice ili u kadu, a kretanje po prostoriji postaje sigurnije i neovisnije. Idealno za starije osobe, djecu, osobe s invaliditetom, osobe smanjene pokretljivosti itd.

super
cijena!
Kopalniški set pripomočkov Spa+
13,95€

Oprema kupaonice

Ocjena: 4 Broj: 3

Kompletan set gadgeta za opuštajuće trenutke tijekom kopanja. Uključuje sklopivi držač koji će vam pomoći da dosegnete bilo koji dio vašeg tijela i četiri savjeta za čišćenje i uklonite tvrdu kožu i bubrege. Kada ne koristite komplet, možete ga spremiti u isporučeni kovčeg.

super
cijena!
Kopalniška preproga iz mehkih mikrovlaken z jedrom iz spominske pene
11,99€

Oprema kupaonice

Ocjena: 5 Broj: 4

Elegantan tepih pruža vam sigurnost i udobnost istodobno. Izuzetno je upija jer upija vodu dvaput brže od drugih sličnih kupaonskih prostirki. Donji sloj, koji ne nagnuti, osigurava da se ne sklizne kada izađete iz kadom. Možete ga isprati u stroju za pranje rublja.

super
cijena!
Silikonski organizator InnovaGoods za kopalnico, tuš
9,95€

Oprema kupaonice

Ocjena: 4 Broj: 4

Vrlo je korisno i praktično, jer će uzrokovati zubnu pastu, četkice za zube, britve, sapune itd. uvijek na njegovom mjestu.

super
cijena!
Večnamenska eko ročka za tuširanje z germanijem in turmalinom InnovaGoods
13,95€

Oprema kupaonice

Ocjena: 3 Broj: 2

Tuš ručka ima ručku napunjenu germaniumom i turmalinom za opuštajući tuš. Optimizira upotrebu sapuna i šampona i smanjuje potrošnju vode. Nudi osam različitih postavki za masažu i različite snage tuširanja koje odgovaraju svakom članu obitelji.

super
cijena!
Zobna prha InnovaGoods Wellness Care, za popolno higieno in zdravje vaših zob!
8,39€

Oprema kupaonice

Ocjena: 5 Broj: 4

Ovaj zubni tuš savršen je za poboljšanje oralne higijene, jer stvara ugodan osjećaj čistoće i svježine. Pod pritiskom vodenog mlaza ili nekog drugog rješenja poboljšava se higijena nakon četkanja, čime se pomaže učinkovitije uništiti bakterije u zubima, desnima i drugim teško dostupnim dijelovima.

super
cijena!
Komplet pripomočkov za kopalnico Black & White (5 kosov)
10,95€

Oprema kupaonice

Ocjena: 4 Broj: 2

Kompletan set od 5 dodataka Black & White Homania s diskretnim i elegantnim dizajnom. U paketu dobivate koš za otpatke, čašu, tekući sapun, WC četku s držačem i posudom za sapun.

super
cijena!
Avtomatični milnik SoapGo™ S400
17,95€

Oprema kupaonice

Ocjena: 4 Broj: 2

Milnik Sapun Go S400 ima senzor blizine koji automatski, lako i bez dodirivanja sapuna na vaše ruke. Milnik Soap Go ima LED indikator, klizanje dno i gumb za više ili manje sapuna. Radi na baterijama.

Svaki dan pripremamo atraktivne i pristupačne proizvode i usluge s popustima do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturni i sportski događaji, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama uz kvantitativne popuste.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Podrška korisnicima: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.