Mobilna

Proizvodi od bambusa

Bamboo drvo postiže veću čvrstoću rastezljivosti od željeza, tvrđi od hrastovine, lakši i elastičniji od ostalih vrsta drveta, te antibakterijski i antistatički.


◉ Šaljemo odmah
super
cijena!
4x  Zložljiv podstavek iz bambusovega lesa TakeTokio™
6,99€

Proizvodi od bambusa

Ocjena: 3 Broj: 3

Skup od četiri sklopive baze za kontejnere od bambusa osigurat će sigurno odlaganje vrućih lonaca, posuda i ostalih posuda. Također možete staviti ploče ili cvjetne lonce na njega. Zahvaljujući izvornom, fleksibilnom obliku, može se lako uviti i očistiti.

super
cijena!
Set desk za rezanje iz bambusovega lesa TakeTokio™ (3 kosi)
14,99€

Proizvodi od bambusa

Ocjena: 4 Broj: 3

U paketu dobivate 3 ploče od bambusa različitih veličina, koje će vam doći samo za rezanje svih vrsta hrane. Bamboo drvo također postaje sve popularnije u domaćinstvu, jer je čvrsta i istodobno elastična, antibakterijska, antistatična i vrlo lagana, posebno prirodna građa

super
cijena!
Okrogla deska za rezanje iz bambusovega lesa TakeTokio™
8,99€

Proizvodi od bambusa

Ocjena: 4,5 Broj: 3

Okrugla bambusna drva prikladna je za rezanje svih namirnica i lako čišćenje. Bambusovo drvo također postaje sve popularnije u domaćinstvu, jer je čvrsto i istodobno elastično, antibakterijsko, antistatično i vrlo lagano, a posebno prirodni materijal. Ova kuhinjska dodatak je savršen za svako kućanstvo.

super
cijena!
Pravokotna deska za rezanje iz bambusovega lesa TakeTokio™
9,95€

Proizvodi od bambusa

Ocjena: 5 Broj: 4

Visoko otporna ploča od bambusa pogodna je za rezanje svih namirnica i lako čišćenje. Bambusovo drvo također postaje sve popularnije u domaćinstvu, jer je čvrsto i istodobno elastično, antibakterijsko, antistatično i vrlo lagano, a posebno prirodni materijal. Ova kuhinjska dodatak je savršen za svako kućanstvo.

◉ Šaljemo odmah
super
cijena!
2x stojalo za posodo iz bambusovega lesa
11,99€

Proizvodi od bambusa

Ocjena: 5 Broj: 5

Bazen bambusa ne samo da će vam poslužiti za pohranu, već možete i sušilicu. Osim toga, izgledat će sjajno u vašoj kuhinji, upravo zbog modernog originalnog dizajna, jer bambus simbolizira mirnoću i eleganciju te stvara pozitivnu atmosferu u sobi.

◉ Šaljemo odmah
super
cijena!
Deska za rezanje iz bambusovega lesa s pladnjem TakeTokio™ - NA ZALOGI
15,95€

Proizvodi od bambusa

Ocjena: 4 Broj: 3

Ploča za rezanje bambusa ima ladicu s dna ladice tako da se hrana može staviti na njega tijekom rezanja i ne zauzima prostor na ploči tijekom rezanja. Bambusovo drvo također postaje sve popularnije u domaćinstvu, jer je čvrsto i istodobno elastično, antibakterijsko, antistatično i vrlo lagano, a posebno prirodni materijal. Ovaj aditiv kuhinje savršen je za svako kućanstvo.

super
cijena!
Stojalo za kuharske knjige in računalniške tablice iz bambusovega lesa TakeTokio™
9,99€

Proizvodi od bambusa

Ocjena: 5 Broj: 5

Stalak je dovoljno velik za sve vrste knjiga i tableta. To će vam olakšati rad u kuhinji, čuvanje knjige uspravno i otvoreno, što će vam olakšati čitanje i glatko kuhanje i pečenje. Također će se pobrinuti da vaše knjige ne budu isprepletene s prstima za hranu. Držač možete namjestiti za čitanje pod različitim kutovima ili ga možete savijati kako biste ga lakše spremili.

super
cijena!
Predalni vložek za jedilni pribor iz bambusovega lesa TakeTokio™
13,95€

Proizvodi od bambusa

Ocjena: 4 Broj: 4

Zgodna i prilagodljiva ladica s do 7 ladica i stilski ekskluzivna drvena konstrukcija osigurat će vam pribor za jelo sigurno i uvijek pri ruci. Bambusovo drvo također postaje sve popularnije u domaćinstvu, jer je čvrsto i istodobno elastično, antibakterijsko, antistatično i vrlo lagano, a posebno prirodni materijal.

Svaki dan pripremamo atraktivne i pristupačne proizvode i usluge s popustima do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturni i sportski događaji, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama uz kvantitativne popuste.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Podrška korisnicima: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.