Mobilna

Božić i Nova godina

Božić i Nova godina

Posebna božićna novogodišnja ponuda ledenih svjetala i ukrasa i blagdanskih iznenađenja i drugih darova iznenadi vašeg partnera ili partnera.velika
cijena!
240 belih LED lučk na verigi
11,99€

Božić i Nova godina

Ocjena: 4 Ne: 4

Pogodan za unutarnju i vanjsku uporabu. Pruža 8 opcija rasvjete (neprekidno, bljeskanje, blijedi svjetla itd.). Idealni su za uređenje novogodišnje smreke, drveća i grmlja u vrtu, terasa i balkona.

velika
cijena!
Božična plišasta igrača, ki pleše in poje, višine 33 cm
19,99€

Božić i Nova godina

Ocjena: 4.5 Broj: 5

Čudan plišani medvjed i pas koji pleše i pjeva popularnu božićnu pjesmu, a crveni rogovi trepere na svojim rogovima. Samo je pritisnite rukom da se uključi. Radi na baterijama. Ovaj Božić je šik i ples Božić igračka igračka sa svjetlima nešto što jednostavno morate imati.

velika
cijena!
Seksi božični kostum  - 1 KOS ZA TAKOJŠNJE POŠILJANJE !
13,90€

Božić i Nova godina

Ocjena: 4.5 Broj: 3

Prerušite se u ovu nestašnu božićnu nošnju i očarajte se sretnim prosincem s dozom humora i zabave. Izrađena je od tanke vune. Jedna veličina za svakoga. U paketu dobivate šešir!

Svakodnevno pripremamo atraktivne i povoljne proizvode i usluge uz popuste do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturna i sportska događanja, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama, s količinskim popustima.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Korisnička podrška: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.