Mobilna


Elektronika i računala

Kompaktni fotoaparativelika
cijena!
Kompaktni fotoaparat Panasonic DC-FZ82EG-K WIFI Črna
401,95€

Kompaktni fotoaparati

Ocjena: 4 Ne: 4

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijedan detalj, kupite kompaktni fotoaparat Panasonic DC-FZ82EG-K WIFI s najboljom cijenom.

velika
cijena!
Refleksna kamera Canon 2728C003 Črna
565,95€

Kompaktni fotoaparati

Ocjena: 3.5 Broj: 2

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijednu pojedinost, kupite Canon 2728C003 Black Reflex kameru po najpovoljnijoj cijeni.

velika
cijena!
Polaroidni fotoaparat Fujifilm Instax Mini 9 Roza
87,95€

Kompaktni fotoaparati

Ocjena: 5 Broj: 5

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijedan detalj, kupite Fujifilm Instax Mini 9 Roza Polaroid kameru po najpovoljnijoj cijeni.

velika
cijena!
Polaroidni fotoaparat Fujifilm Instax Mini 9 Lime
87,95€

Kompaktni fotoaparati

Ocjena: 4 Ne: 4

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijedan detalj, kupite Fujifilm Instax Mini 9 Lime Polaroid kameru po najpovoljnijoj cijeni.

velika
cijena!
Polaroidni fotoaparat Fujifilm Instax Mini 9 Bela
87,95€

Kompaktni fotoaparati

Ocjena: 5 Broj: 4

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijedan detalj, kupite Fujifilm Instax Mini 9 bijelu polaroid kameru po najpovoljnijoj cijeni.

velika
cijena!
Polaroidni fotoaparat Fujifilm Instax Mini 9 Električno modra
87,95€

Kompaktni fotoaparati

Ocjena: 5 Broj: 4

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijedan detalj, kupite Fujifilm Instax Mini 9 Polaroid kameru električnu po najboljoj cijeni.

velika
cijena!
Kompaktni fotoaparat Sony DSCW800B Črna
124,95€

Kompaktni fotoaparati

Ocjena: 4.5 Broj: 5

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijedan detalj, kupite Compact DSCW800B Black Compact Camera po najpovoljnijoj cijeni.

velika
cijena!
Kompaktni fotoaparat Sony DSCW800S Srebro
124,95€

Kompaktni fotoaparati

Ocjena: 5 Broj: 5

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijim tehnologijama i ne želite propustiti nijedan detalj, kupite kompaktni fotoaparat Sony DSCW800S Silver po najboljoj cijeni.

velika
cijena!
Kompaktni fotoaparat Panasonic DMC-SZ10 Črna
179,95€

Kompaktni fotoaparati

Ocjena: 4 Broj: 3

Ako ste ljubitelj informatike i elektronike, želite biti u tijeku s najnovijom tehnologijom i ne želite propustiti nijedan detalj, kupite Panasonic DMC-SZ10 kompaktni fotoaparat po najboljoj cijeni.

Svakodnevno pripremamo atraktivne i povoljne proizvode i usluge uz popuste do 90%. Priuštite si putovanje,        wellness, spa i fitness, gastronomija, kulturna i sportska događanja, kazališne predstave, koncerti, tečajevi jezika i        obrazovanje po grupnim cijenama, s količinskim popustima.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Korisnička podrška: 04 2367 550
između 8 i 16 sati

e-mail: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Pratite nas na:

© Qualitas 2019, Sva prava pridržana.